Prijave za ciklus 2019/2020 19.11.2019

Otvorene su prijave za ovogodišnji ciklus takmičenja.

Svi takmičari koji žele da učestvuju se moraju prijaviti. Neophodno je da se prijave i profesori koji će odobravati učenike iz svojih škola. Uputstva za profesore su poslata na e-mail adrese škola.

Da bi ste se prijavili (bilo da ste takmičar ili profesor) potrebno je da imate nalog na Petlji i da se na njega ulogujete. Ukoliko ste već imali nalog prošle godine, poželjno je da iskoriste isti nalog (ukoliko se ne sećate šifre, kliknite na zaboravljena lozinka), a ako nemate nalog, neophodno je da otvorite novi.

Nakon što se ulogujete na Petlju, morate se zasebno istim tim nalogom ulogovati i na Takprog sajt, a potom se možete prijaviti za takmičenje odabirom odgovarajuće registracije.

Takmičari

Vašu prijavu mora da odobri profesor iz vaše škole, a status prijave možete pratiti na stranici sa registracijama. Molimo vas da podsetite svoje profesore da ovo urade što pre, kako biste se našli u listi zvaničnih takmičara i vaši rezultati bili prikazani u rang listama.

Profesori

Molimo vas da ispratite uputstvo za prijavu koje je poslato školama (ukoliko uputstvo ne dobijete pre početka kvalifikacija, molimo vas da nam se obratite na email takprog@gmail.com). Nakon što vašu registraciju odobri komisija, imaćete mogućnost da na sajtu odobrite prijavu učenika iz vaše škole (možete se registrovati kao profesor u više škola). Učenike koji su mlađi od 15 godina smete odobriti samo ako ste dobili potpisanu saglasnost njihovih roditelja. Molimo vas da budete ažurni u odobravanju svojih učenika.